B2.2 Norsk Nettbasert Kurs

Den andre delen av B2-nivået i norsk, tilpasset for studenter på et avansert nivå, går dypere inn i mer komplekse emner:

  • Å jobbe i Norge: Dette inkluderer å lære om jobbintervjuer, hvilke kvaliteter arbeidsgivere ser etter hos kandidater, hvordan være effektiv på jobb, forståelse av arbeidsmiljøloven, og å finne en balanse mellom fleksibilitet og sikkerhet på den norske arbeidsplassen.
  • Miljø- og klimaspørsmål: Delta i diskusjoner om emner som trafikkavgifter, effektene av store stormer, overgang til fornybare energikilder, og hvordan enkeltpersoner kan bidra til å bevare miljøet.
  • Helse og velvære: Få innsikt i regjeringens involvering i helsevesenet, debatten om vaksinasjoner, utfordringen med antibiotikaresistente bakterier, sammenhengen mellom klimaendringer og helseproblemer, og spørsmål om mental helse.
I tillegg til disse emnene forbedrer dette avanserte norske kurset også dine grammatikkferdigheter, med fokus på bruk av et variert utvalg av pronomen og bygging av komplekse setninger. Dette kurset er ideelt for elever som ønsker å utdype sin forståelse av norsk språk og kultur på B2-nivå.

Siste plasser.