Retningslinjer for refusjon

Informasjon om angrerett

Vi har en 14-dagers returrett, som betyr at du har 14 dager etter påmelding til kurset for å be om en retur. For studenter som har fått opptaksbrev, vennligst les Vilkår og Betingelser.

For å være kvalifisert for en refusjon, må du fylle ut angrerettsskjemaet, og du kan kontakte oss på [email protected]. Du trenger også kvitteringen eller bevis på kjøp.

Hvis skjemaet er riktig utfylt, anses informasjonen i Angrerettslovens seksjon 8 første ledd bokstav h, i og j, jf. andre ledd, som gitt.

Vi vil kontakte deg etter at din forespørsel om refusjon er mottatt innen to arbeidsdager. Du kan alltid kontakte oss om ethvert spørsmål om retur på [email protected].

Angrerett

Du har rett til å trekke deg fra denne kontrakten innen fjorten dager uten å gi noen grunner. Fristen for å benytte angreretten er 14 dager (som i kap.6 § 21) fra den dagen du mottar en e-post som bekrefter bestillingen av tjenesten.

For å utøve din angrerett, må du informere oss

Inlearn Norway AS

Tollbugata 8B, 0152 Oslo, Norge

[email protected]

ved hjelp av en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post eller e-post) om din beslutning om å trekke deg fra denne avtalen. Du kan bruke det vedlagte standard angrerettsskjemaet, men det er ikke obligatorisk.

Du kan også elektronisk fylle ut og sende angrerettsskjemaet eller en annen utvetydig erklæring på vår nettside www.inlearn.no. Hvis du bruker denne muligheten, vil vi umiddelbart sende deg en kvittering på et varig medium (f.eks. via e-post). For å overholde angrerettfristen, er det tilstrekkelig at du sender meldingen om at du ønsker å bruke angreretten før fristen utløper.

Konsekvensene av kansellering

Hvis du trekker deg fra denne avtalen før kurset starter, vil vi refundere deg kursavgiften umiddelbart og senest fjorten dager fra den datoen vi mottok varselet om din kansellering av denne kontrakten.

Hvis du bruker angreretten etter at kurset har startet, er du forpliktet til å betale for alle deltakelsessessioner i henhold til §26 i Angrerettsloven. For denne tilbakebetalingen vil vi bruke samme betalingsform som du brukte i den opprinnelige transaksjonen, med mindre annet er avtalt med deg; i intet tilfelle vil du bli belastet gebyrer for denne tilbakebetalingen.