Gratis norskkurs for utlendinger

Hvis du kommer fra et annet land, uansett om du er ny i Norge eller har bodd i Norge en stund, har du sjansen til å lære norsk gratis med våre kurs finansiert av IMDI. Siden Inlearn er en godkjent skole, kan du få et sertifikat som vil være nyttig i flere situasjoner i livet ditt i Norge. Dette kurset vil vare i 80 timer og du vil kunne bruke sertifikatet du får når du skal søke om permanent oppholdstillatelse hos UDI og Politiet.

Vi bruker IMDIs midler til å tilby både klasseromskurs i Oslo og nettkurs. Øv deg på norsk uten kostnad i små grupper, forbered deg til eksamen i norsk eller lær norsk for arbeidlivet. Hvis du ønsker å søke om norsk statsborgerskap, kan dette kurset hjelpe deg med å forberede deg til Norskprøven.

Tilgjengeligheten er begrenset: Gratis plasser tildeles de første søkerne som oppfyller kriteriene.

About Images

Hvem kan dra nytte av kursene

Hvis du er en flyktning bosatt i Norge eller en utlending som bor i Norge med noe kunnskap om norsk, kan du ha muligheten til å få  gratis norskkurs støttet av offentlige tilskudd.

Prosessen starter med skjemaet nedenfor. Det vil hjelpe oss med å finne ut om du er kvalifisert for kurset. Hver student vil motta et individuelt tilbud, basert på nåværende nivå, mål og kurspreferanser.

Fyll ut dette skjemaet for å søke hvis du har minimum A2-nivå.

Hvordan prosessen fungerer

icons Images
Fyll ut skjemaet

For å søke om gratis norskkurs, må du fylle ut skjemaet slik at vi kan gå igjennom søknaden din og finne ut om du er kvalifisert for gratis norsktimer.

icons Images
Motta bekreftelse

Etter at vi har behandlet søknaden din, vil du motta en e-post som informerer om du er kvalifisert for gratis språkundervisning.

icons Images
Kartlegging av ferdigheter og plasseringstest

I e-posten du mottar, vil det være en lenke til plasseringstest og kartlegging av ferdigheter. Du må sende inn dette skjemaet for å motta tilbud om gratis norskkurs.

icons Images
Motta et tilbud og start kurset

Etter at vi har mottatt resultatene dine, vil du motta et tilbud med foreslått startdato og tidspunkter for undervisning. Du må akseptere tilbudet skriftlig via e-post. Aksept eller registrering på telefon eller personlig er ikke mulig.

Hvilke gratis kurs er inkludert?

Hver kvalifiserte student som fullfører hele prosessen ovenfor, vil motta forslag til et kurs, avhengig av resultatene fra plasseringstesten og hvilken type kurs og timeplan de foretrekker.

Vil jeg få et sertifikat?

Alle studentene som deltar på minst 80% av timene og består testen, vil motta et deltakerbevis.

Siden Inlearn er en godkjent skole, vil dette sertifikatet være til stor hjelp i flere situasjoner.