Norskkurs for bedrifter for engasjerte bedrifter.

Uansett om målet er å forbedre kommunikasjonsferdighetene for dagliglivet på jobben, å samhandle med nye kunder eller å forbedre kvaliteten på samhandlingen mellom teamene: språkekspertene våre vil planlegge kurset ditt fremover, og våre dyktige og erfarne lærere vil levere undervisning slik at du opplever stor framgang.

Alle våre språkkurs inkluderer:

Livetrening med erfarne lærere;
Morsomme, dynamiske og engasjerende livetimer;
Ubegrenset 24/7 tilgang til e-læringsplattform med ubegrensede nettressurser;
Veiledet studie i bruk av plattformen fra lærer.

Velg mellom grupper i klasserom eller online, eller la oss utvikle noe unikt med et skreddersydd språkopplæringsprogram.

Ta kontakt med en konsulent

About Images

Fleksible løsninger for alle størrelser og behov

Har du ansatte som trenger å øke ferdighetene sine i kommunikasjon, skriving eller lesing av norsk? Inlearn Norway AS er en leverandør av bedriftsopplæring og kompetanseprogrammer som passer for å øke dine ansattes grunnleggende ferdigheter.

icons Images
Aktuelle gruppekurs (bedriftsfasiliteter)

Det beste læringsalternativet for bedrifter som leter etter skreddersydde kurs personlig. Læreren vil møte elevene i bedriftens lokaler eller på et hvilket som helst annet sted når det passer deg, i en tidsplan som skal avtales.

icons Images
Nettbaserte gruppekurs (virtuelt klasserom)

En fleksibel opplæringsløsning for bedrifter som gjør det mulig å samle bedriftsteam på forskjellige lokasjoner. Læreren vil møte elevene online i et virtuelt klasserom og følge progresjonen veldig nøye gjennom en e-læringsplattform.

icons Images
Skreddersydd forslag til bedriftsopplæring

Vårt team av språkeksperter vil gjerne hjelpe deg med å designe det beste kurset for dine ansatte. Uansett hvilken tilnærming du velger og størrelsen på gruppen, er vårt team klart til å få det til å skje.

icons Images
Bli med på våre vanlige kurs med konkurransedyktige priser

Gi dine ansatte muligheten til å delta på våre vanlige norskkurs med spesialpriser for bedrifter. Lag en avtale mellom bedrifter og tilby eksklusive rabatter til dine ansatte.

Education Images
Education Images
Education Images

Gratis bedriftskurs med Kompetansepluss Arbeid

Kompetansepluss er et program finansiert av offentlige midler som tilbyr gratis opplæring til bedrifter og frivillige organisasjoner. Programmet inkluderer norskkurs for ansatte, inkludert innvandrere.

Hvem kan søke om tilskudd?

Enhver bedrift som har behov for å gi sine ansatte bedre kompetanse i grunnleggende ferdigheter som lesing, skriving, regning, digitale og muntlige ferdigheter samt snakke bedre norsk eller samisk. Inlearn Norway kan i samarbeid med din bedrift søke om stipend inntil 200 timer per kurs.

Hvem kan delta på kurset?

Kursdeltakere skal ha lav formell utdanning med fullført grunnskole som høyeste nivå. Definisjonen av grunnskole som høyeste nivå inkluderer også personer med utdanning på videregående nivå som ikke er godkjent i Norge (her inkludert innvandrere).

Start søknaden din med Inlearn Norway

Kursmoduler

Bedrifter kan søke på kurs basert på følgende moduler: Lesing/skriving; regning; digitale ferdigheter; muntlige ferdigheter; norsk eller samisk.

I søknadsskjemaet kan du ikke kombinere moduler i opplæring i norsk eller samisk med opplæring i lesing/skriving eller muntlige ferdigheter i samme kurs.

Hvordan prosessen fungerer

Søker må få tilsagn om stipend før kursstart. Søkere som starter opplæring før de har fått svar på søknaden gjør det for egen regning og risiko. Kurset skal gjennomføres slik at stipendmottaker har tid til å utarbeide sluttrapport innen 1. september 2024.

Styrk dine ansattes ferdigheter gjennom våre norskkurs for bedrifter

Har du ansatte som trenger å øke ferdighetene sine i kommunikasjon, skriving eller lesing på norsk? Inlearn Norway AS er en leverandør av bedriftsopplæring og kompetanseprogrammer for å øke dine ansattes grunnleggende ferdigheter

 

Be om et personlig tilbud