B2.1 Norsk nettbasert kurs

Åpningsmodulen på B2-nivå, norskkurs, passer perfekt for de som har fullført B1-nivået. Dette kurset for viderekomne gir studentene mulighet til å utforske enda flere engasjerende temaer:

  • Norges beliggenhet: Oppdag Norges unike posisjon langt mot nord, utforsk byene, småbyene og distriktene, les om fornybar og ikke fornybar energiproduksjon i landet.
  • Hverdagsliv i Norge: Få en følelse av hverdagslivet i Norge, betydningen av sosiale medier, kildevurdering, organiserte fritidsaktiviteter, og barns dagligliv.
  • Norges kulturelle mangfold: Lær om historien til den samiske befolkningen, deres historie som et undertrykt folk og deres nåværende rettigheter, tidlig innvandring i Norge og hvordan det er å være ny i Norge i dag.
  • Utdanning i Norge: Lær om utdanningssystemet, ulike politiske meninger om utdanning, arbeidsliv, og en rekke undervisningsformer.
Dette modulen er designet for at studentene skal kunne fordype seg i disse temaene om norsk kultur og samfunn, samt forbedre sine norske språkferdigheter på B2-nivå. Det er et godt valg for elever som søker et omfattende B2-norsk kurs.

Siste plasser.