Opptaksbrev

Hvis du ønsker å studere norsk i Norge, kan det hende at du trenger et visum for å reise. Inlearn kan utstede opptaksbrev for visumsøknadsprosessen til alle studenter som oppfyller kriteriene. Alle utenlandske studenter uten norsk personnummer og/eller norsk adresse kan få plass på Inlearn-kurs under forutsetning av at hele kursavgiften er betalt. Din betaling er gyldig i 12 måneder. Dette betyr at etter at skolen har mottatt betalingen din, har du 12 måneder på deg til å delta på et kurs hos Inlearn. Du kan også bruke det på våre nettkurs hvis du ønsker å begynne å lære norsk før du kommer til Norge.

Ved å delta på dette kurset vil du ha tilgang til 64 undervisningstimer i løpet av 4 måneder.

Betalingsbetingelser for opptaksbrev:

Hvis du av en eller annen grunn ikke kan delta på kurset du har meldt deg på (for eksempel hvis du venter på visum eller flyttingen til Norge er forsinket), har du rett til å endre startdatoen uten noen straff, så lenge du gir oss beskjed 8 eller flere kalenderdager før kursstart. Du kan velge en annen startdato. Imidlertid, hvis du velger å fullføre nivået på dyrere kurs, vil du bli belastet mellomlegget.

Betalingen din inkluderer en ikke-refunderbar avbestillingsgebyr på 35%. Du vil få refundert 65% av kursavgiften bare hvis visumsøknaden din blir avvist (du må sende brevet fra UDI som bekrefter at visumsøknaden din ble avvist for å være kvalifisert for refusjon).

Vær oppmerksom på at betalingen din er gyldig i 12 måneder fra betalingsdatoen. Etter 12 måneder utløper betalingen din og behandles som «ikke møtt opp» uten rett til refusjon.

Alle studenter som har bedt om et opptaksbrev, må informere skolen om studentstatusen. Studenter som ikke gir oppdateringer, vil behandles som «ikke møtt opp» uten rett til refusjon.

Next month
Previous month

Siste plasser.