• Hjem
  • Kurs
  • Sommerintensivkurs – Nivå B2 (8 uker)

Sommerintensivkurs – Nivå B2 (8 uker)

I dette åtte uker lange sommerintensivkurset på nivå B2, fortsetter studentene å arbeide med alt innholdet de har lært når det gjelder grammatikk og vokabular. De videreutvikler språket slik at de kan uttrykke seg med større kompleksitet og et rikere ordforråd på norsk.

  • Om Norge: Oppnå en dypere forståelse av Norges geografiske trekk, landets historiske reise fra vikingtiden og fram til selvstendighet, og av dets multikulturelle samfunn, inkludert den samiske arven og innvandringsmønstre.
  • Livsstil og samfunn: Få et grundigere innblikk i hverdagslivet i Norge, utforsk emner som typiske daglige aktiviteter, utdanningssystemet, og nyansene i den norske arbeidskulturen, fra jobbintervjuet til relasjoner og oppgaver på arbeidsplassen.
  • Miljø- og helseperspektiv: Delta i diskusjoner om Norges strategier for å takle klimaendringer og miljøproblemer, overgangen til fornybar energi, helsepolitikk og mental helsebevissthet.
  • Kunnskap om kultur og politikk: Dykk ned i dannelsen av den norske nasjonen gjennom dets språk og kunst, analyser politikken, og utforsk Norges deltakelse i internasjonale organisasjoner som FN og NATO.
Dette kurset er laget for å gi studenter på høyere nivå en grundig forståelse av norsk kultur, samfunnsnormer og språklige nyanser.

Disse datoene gjelder for studenter som starter på B2-nivå (helt fra begynnelsen). Hvis du ønsker å starte på en annen modul, vennligst kontakt skolen for plassering og registrering.

Next month
Previous month

Om ditt norske sommerintensivkurs

På vårt intensive norskkurs i sommer vil du ha undervisning fra mandag til torsdag, fra kl. 08:45 til 13:00, med totalt 20 undervisningstimer per uke.

I ditt sommerkurs vil du ha undervisning fra mandag til torsdag, fra kl. 08:45 til 13:00.
Morgenøkt (08:45 – 10:15):
Start dagene dine med å bruke det norske språket i et livlig klasserom. Du vil delta sammen med læreren din og medelevene dine i å utforske viktige strukturer i norsk, inkludert grammatikk, vokabular og de grunnleggende kommunikasjonsferdighetene: lytting, snakking, lesing og skriving. Disse øktene er interaktive og laget for å bygge en solid grunnmur i språket, og sikre at du ikke bare lærer, men aktivt bruker norsk.
Selvstudietime (10:30 – 11:15):
Etter en kort pause vil du delta i en selvstudieperiode. Her får du tid til å øve på det du har lært, med et utvalg av materiale og øvelser som du får fra læreren din. Det er en mulighet til å repetere og styrke kunnskapen din og til å finne ut hva du synes er utfordrende og trenger svar på. Ressursene er tilpasset det du jobber med.
Ettermiddagssesjon (11:30 – 13:00):
Etter en ny kort pause, vil du komme tilbake og få en økt til samtale og interaksjon. Det er her magien skjer – du vil kunne bruke norsk i et støttende miljø hvor du får fokusere på å forbedre dine snakke- og lytteferdigheter. Her får du delta i livlige diskusjoner, rollespill-scenarioer og gruppeaktiviteter som oppmuntrer til ekte kommunikasjon, og som bygger din selvtillit og etterhvert flytende språk.

Varigheten av kurset vil avhenge av det nivået du ønsker å fullføre. Minimumsvarigheten er én uke.
Forskjellige nivåer vil ha ulik varighet i vårt intensive kurs:
Nivå A1 og A2 har en total varighet på 80 leksjoner, noe som betyr at hvert nivå vil ta 4 uker å fullføre.
Hvis målet ditt er å fullføre nivå B1 eller B2, må du vurdere 160 leksjoner, noe som betyr at hvert fulle nivå vil ta 8 uker.

Skolen vår ligger i Oslo sentrum, 5 minutters gangavstand til all offentlig transport og 3 minutter fra Oslo S (Oslo Sentralstasjon, T-Bane, trikk og buss).

Hvis du er usikker på hvilket nivå som passer best for deg, kan du ta vår plasseringstest. Vi vil anbefale det beste nivået for deg basert på resultatene.

Siste plasser.