• Hjem
  • Kurs
  • Sommerintensivkurs – Nivå B2 (2 uker)

Sommerintensivkurs – Nivå B2 (2 uker)

I løpet av de to første ukene av ditt sommerintensive kurs på nivå B2, vil du kunne videreutvikle alt du har lært så langt gjennom mer komplekse samtaler og interaksjoner i sosiale og private sammenhenger. Dette avanserte kurset tilbyr en omfattende utforskning av flere engasjerende emner:

  • Norges landskap: Oppdag den unike posisjonen til Norge i det fjerne nord, utforsk byene, småbyene og distriktene, forstå rollen til vannkraftenergi, og lær om reduksjonen i oljeforbruket.
  • Dagliglivet i Norge: Få en følelse av hverdagslivet i Norge, betydningen av sosiale medier, vurdering av riktig informasjon, planlagte fritidsaktiviteter og barns daglige liv.
  • Norges kulturelle mangfold: Avdekk historien til den samiske befolkningen, deres historiske kamper og nåværende rettigheter, historien og nåtidens tilstand av innvandring i Norge, og hvordan det er å være ny i Norge.
  • Utdanning i Norge: Lær mer om Norges utdanningspolitiske forhold, ulike politiske meninger om utdanning, valget mellom studier og arbeid, og en rekke undervisningsmetoder.
Denne modulen er laget for å fordype seg i norsk kultur og samfunn, samtidig som den hjelper deg med å forbedre dine norskferdigheter på B2-nivå. Det er et flott valg for studenter som ønsker et omfattende B2 norskkurs.

Disse datoene gjelder for studenter som starter på begynnelsen av B2-nivået. Hvis du ønsker å starte på en annet modul, vennligst kontakt skolen for plassering og registrering.

Next month
Previous month

Om ditt norske sommerintensive kurs

Ved kursets avslutning vil alle studenter som har deltatt på minst 80% av kurset, motta et deltakerbevis. Siden Inlearn er en godkjent skole av HKdir og Kompetanse Norge, vil dette sertifikatet være nyttig for flere formål.

På vårt intensive norskkurs i sommer vil du ha undervisning fra mandag til torsdag, fra kl. 08:45 til 13:00, med totalt 20 undervisningstimer per uke.

I ditt sommerkurs vil du ha undervisning fra mandag til torsdag, fra kl. 08:45 til 13:00.
Morgenøkt (08:45 – 10:15):
Start dagene dine med å bruke det norske språket i et livlig klasserom. Du vil delta sammen med læreren din og medelevene dine i å utforske viktige strukturer i norsk, inkludert grammatikk, vokabular og de grunnleggende kommunikasjonsferdighetene: lytting, snakking, lesing og skriving. Disse øktene er interaktive og laget for å bygge en solid grunnmur i språket, og sikre at du ikke bare lærer, men aktivt bruker norsk.
Selvstudietime (10:30 – 11:15):
Etter en kort pause vil du delta i en selvstudieperiode. Her får du tid til å øve på det du har lært, med et utvalg av materiale og øvelser som du får fra læreren din. Det er en mulighet til å repetere og styrke kunnskapen din og til å finne ut hva du synes er utfordrende og trenger svar på. Ressursene er tilpasset det du jobber med.
Ettermiddagssesjon (11:30 – 13:00):
Etter en ny kort pause, vil du komme tilbake og få en økt til samtale og interaksjon. Det er her magien skjer – du vil kunne bruke norsk i et støttende miljø hvor du får fokusere på å forbedre dine snakke- og lytteferdigheter. Her får du delta i livlige diskusjoner, rollespill-scenarioer og gruppeaktiviteter som oppmuntrer til ekte kommunikasjon, og som bygger din selvtillit og etterhvert flytende språk.

Varigheten av kurset vil avhenge av det nivået du ønsker å fullføre. Minimumsvarigheten er én uke.
Forskjellige nivåer vil ha ulik varighet i vårt intensive kurs:
Nivå A1 og A2 har en total varighet på 80 leksjoner, noe som betyr at hvert nivå vil ta 4 uker å fullføre.
Hvis målet ditt er å fullføre nivå B1 eller B2, må du vurdere 160 leksjoner, noe som betyr at hvert fulle nivå vil ta 8 uker.

Skolen vår ligger i Oslo sentrum, 5 minutters gangavstand til all offentlig transport og 3 minutter fra Oslo S (Oslo Sentralstasjon, T-Bane, trikk og buss).

Hvis du er usikker på hvilket nivå som passer best for deg, kan du ta vår plasseringstest. Vi vil anbefale det beste nivået for deg basert på resultatene.

Siste plasser.