B2.2 Norsk klasseromskurs

Den andre modulen av B2-nivået i norsk er designet for viderekomne studenter og tilbyr en grundig utforskning av komplekse temaer:

  • Arbeidsliv: Dekker aspekter som jobbintervjuer, hva arbeidsgivere ser etter i søknader, effektivitet på arbeidsplassen, arbeidsmiljøloven, og balansen mellom fleksibilitet og trygghet i norsk arbeidskultur.
  • Klima og Miljø: Her diskuteres saker som rushtidsavgifter, påvirkningen av superstormer, overgangen til fornybar energi, og enkeltmenneskets bidrag til miljøvern.
  • Helse: Utforsker statens rolle i helsetjenester, vaksinedebatter, antibiotikaresistente bakterier, samspillet mellom klima og helse, og utfordringer med mental helse.
Dette kurset for viderekomne studenter styrker også dine norske grammatikkferdigheter, med fokus på nyanserte aspekter som variert ordbruk og en mer kontrollert setningsoppbygging.

Om ditt norske kurs med Inlearn

 

 

Alle materialene er inkludert i norskkurset. Etter at du har meldt deg på, vil du motta en e-post med videre instruksjoner og en separat e-post med brukernavn og passord for å få tilgang til den digitale boken og plattformen.

Siden vi bruker de digitale ressursene i klasserommet, anbefales det at studentene tar med en enhet som tillater internettforbindelse og tilgang til plattformen for å få mest mulig ut av timene sine.

Hvis du ønsker å studere ved et norsk universitet, må du bevise at du har B1- eller B2-nivå. Forskjellige universiteter har ulike krav, så du kan bekrefte denne informasjonen direkte med institusjonen.

Siste plasser.