• Hjem
  • Kurs
  • Nettbasert Norskkurs A1.2 Begynner

Nettbasert Norskkurs A1.2 Begynner

I denne norskkurset vil du følge boken "På Vei" . På A1.2 vil du dekke kapitlene fra 5 til 8 . Våre norskkurs inkluderer tilgang til den digitale versjonen av boken og 24/7 tilgang til På Vei e-læringsplattformen.

Om ditt norske kurs med Inlearn

I vårt nettbaserte norske kurs vil du møte læreren din og medstudenter to ganger i uken, med undervisning på Microsoft Teams. Ovenfor kan du velge timeplanen og startdatoen som passer best for deg.

Mellom leksjonene vil du også ha full tilgang til en digital plattform der du kan fortsette å arbeide med lytting, lesing, skriving og lesing, i tillegg til alle tilgjengelige øvelser i uttale, grammatikk og vokabular.

Kurset har ulike varigheter tilgjengelig, avhengig av dine mål og hvor lenge du ønsker å studere. For å fullføre det komplette A1-nivået i det norske kurset, må du velge en varighet på 32 undervisningstimer, som tilsvarer totalt 8 uker.

Ja. Alle studenter som deltar på minimum 80% av kurset, vil motta et deltakerbevis. Inlearn Norway AS er en godkjent norsk språkskole av Kompetanse Norge og HKdir.

For å få en permanent oppholdstillatelse i Norge må du demonstrere ferdigheter i norsk, vanligvis på A2-nivå, i henhold til Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). For nøyaktig og oppdatert informasjon, anbefaler vi deg å sjekke mer informasjon på www.udi.no.

Siste plasser.