Norsk sommerkurs i Oslo

Enten du begynner helt fra bunnen av eller ønsker å friske opp ferdighetene dine, dekker vi opplæring fra nivå A1 til B2. På våre intensive norskkurs i sommer vil du kunne forbedre norsken din med raske resultater på kort tid, med fleksible startdatoer og en varighet som passer deg.

 

Fleksible startdatoer og varigheter

Studentene kan velge når de vil begynne på kurset. Vi har nye startdatoer annenhver uke:

Juni: 17.06.2024

Juli: 1.07.2024 // 15.07.2024 // 29.07.2024

August: 12.08.2024 // 26.08.2024

September: 09.09.2024 // 23.09.2024

Vi forstår at du også har andre planer for sommeren, derfor gir vi deg fleksibiliteten til å delta i minimum 1 uke og maksimum 8 uker.

About Images

Velg ditt nivå

På intensivt norskkurs i sommer vil du ha muligheten til å delta i klassene fra mandag til torsdag, fra kl. 08:45 til 13:00. Dette betyr at du vil ha tilgang til 20 undervisningstimer hver uke.

A1 Sommerkurs          A2 Sommerkurs          B1 Sommerkurs          B2 Sommerkurs

Mer om ditt intensive norskkurs

På vårt intensive norskkurs i sommer vil du ha undervisning fra mandag til torsdag, fra kl. 08:45 til 13:00, med totalt 20 undervisningstimer per uke.

På  sommerkurset vil du ha undervisning fra mandag til torsdag, fra kl. 08:45 til 13:00.
Morgenøkt (08:45 – 10:15):
Start dagene dine med å bruke det norske språket i et livlig klasserom. Du vil delta sammen med læreren din og medelevene dine i å utforske viktige strukturer i norsk, inkludert grammatikk, vokabular og de grunnleggende kommunikasjonsferdighetene: lytting, snakking, lesing og skriving. Disse øktene er interaktive og laget for å bygge en solid grunnmur i språket, og sikre at du ikke bare lærer, men aktivt bruker norsk.
Selvstudietime (10:30 – 11:15):
Etter en kort pause vil du delta i en selvstudieperiode. Her får du tid til å øve på det du har lært, med et utvalg av materiale og øvelser som du får fra læreren din. Det er en mulighet til å repetere og styrke kunnskapen din og til å finne ut hva du synes er utfordrende og trenger svar på. Ressursene er tilpasset det du jobber med.
Ettermiddagssesjon (11:30 – 13:00):
Etter en ny kort pause, vil du komme tilbake og få en økt til samtale og interaksjon. Det er her magien skjer – du vil kunne bruke norsk i et støttende miljø hvor du får fokusere på å forbedre dine snakke- og lytteferdigheter. Her får du delta i livlige diskusjoner, rollespill-scenarioer og gruppeaktiviteter som oppmuntrer til ekte kommunikasjon, og som bygger din selvtillit og etterhvert flytende språk.

Varigheten av kurset ditt vil avhenge av nivået du ønsker å fullføre. Minimumsvarigheten er én uke.

Forskjellige nivåer vil ha ulik varighet i vårt intensive kurs:

Nivå A1 og A2 har en total varighet på 80 timer, noe som betyr at hvert nivå vil ta 4 uker å fullføre.

Hvis målet ditt er å fullføre nivå B1 eller B2, må du vurdere 160 timer, noe som betyr at hvert fullt nivå vil ta 8 uker.

Skolen vår ligger i Oslo sentrum, 5 minutters gangavstand til all offentlig transport og 3 minutter fra Oslo S (Oslo Sentralstasjon, T-Bane, trikk og buss).

Hvis du er usikker på hvilket nivå som passer best for deg, kan du ta vår plasseringstest. Vi vil anbefale det beste nivået for deg basert på resultatene.

Hva er inkludert i kurset ditt?

Sammen med sommerkurset vil du motta alt materiell du trenger. Du vil få digital tilgang til den populære boken «På Vei» og vår e-læringsplattform, fullpakket med øvelser,  for å forbedre dine muntlige, lytte-, lese- og skriveferdigheter.

Dette betyr at du har muligheten til å spare 1 000 NOK, som du ville brukt bare på bøker hvis du meldte deg på kurs på andre skoler i Oslo.

Vil jeg få et sertifikat?

Alle studentene som møter opp på minst 80% av timene og består testen, vil motta et deltakerbevis.

Siden Inlearn er  godkjent av HKDIR (Kompetanse Norge), vil dette sertifikatet være til stor hjelp i flere situasjoner.

Og etter norskklassene deres?

Inlearn Norway organiserer ikke aktiviteter for studenter etter klassene, men vi kan hjelpe deg med å utforske det meste av ting du kan gjøre i Oslo i fritiden din.

Ved å delta på sommerkurset vårt, vil du motta en guide med informasjon om hvordan du kommer deg rundt i byen, viktig informasjon og forslag til steder å besøke for å utforske byen og for å lære mer om norsk kultur og historie.

icons Images
Turstier

Norge er kjent for den fantastiske naturen. Nyt sommeren som en nordmann og tilbring fritiden din med å utforske naturen i utkanten av Oslo.

icons Images
Utforsk byen

Oslo om sommeren har det perfekte været for en spasertur, ikke for varmt og ikke for kaldt. Hva med å nyte en solfylt dag ved Oslos fjorder eller på Oslos strender.

icons Images
Kjenn historien

Du kan også utforske de ulike friluftsmuseene i Oslo, fulle av historie om vikinger, Norges historie og høre om hvordan folk levde før i tiden.

icons Images
Hvor solen aldri sover

Sommeren i Norge gir deg lengre dager og netter, med mellom 17 til 19 timer med sollys om sommeren, for å sikre at du kan nyte sommeren til det fulle.